telefoon: (0594) 52 81 19

Hypotheek wijzigen

Ook wanneer je geen verhuisplannen hebt, kun je bij ons terecht. Als je persoonlijke situatie verandert, kan het interessant zijn ook je hypotheek aan te passen. Als je een andere baan krijgt, sneller van je hypotheekschuld af wilt of als er sprake is van gezinsuitbreiding of verbouwingsplannen kan het bijvoorbeeld gunstig zijn om iets in je hypotheek te veranderen.

Extra aflossen

Steeds meer huizenbezitters lossen extra af. Om een restschuld te voorkomen bijvoorbeeld of omdat ze zich niet prettig voelen bij een hoge hypotheekschuld. Maar is het wel altijd verstandig om af te lossen?


Meer informatie

Hypotheek oversluiten

Als je naar een manier zoekt om goedkoper te wonen of om sneller af te lossen, kan het heel verstandig zijn om je hypotheek over te sluiten. Wij rekenen graag voor je uit of oversluiten in jouw situatie interessant is.


Meer informatie

Restschuld

Wanneer je hypotheek hoger is dan de waarde van je huis, heb je bij verkoop een restschuld. Zelfs als je niet van plan bent om te verhuizen, kan het goed zijn om al iets aan deze restschuld te doen. Wat zijn de mogelijkheden?


Meer informatie

Einde rentevaste periode

Als het einde van je rentevaste periode in zicht is, is het verstandig om nog eens goed te kijken naar je huidige hypotheek. Vanaf nu kan je de hypotheek boetevrij aanpassen. Misschien kunnen je maandlasten wel omlaag!


Meer informatie

Verbouwen of verhuizen?

Twijfel je tussen verbouwen en verhuizen? Dan rekenen wij graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn. Soms kan het bijvoorbeeld gunstig zijn de hypotheek iets te verhogen of een tweede hypotheek te nemen.


Meer informatie

Verandering situatie

Als je persoonlijke situatie verandert is het vaak gunstig je hypotheek mee te veranderen. Dit kan wanneer er sprake is van bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, een scheiding, werkloosheid, pensioen of overlijden.


Meer informatie

Veelgestelde vragen over het wijzigen van een hypotheek

Is oversluiten voor mij interessant?

Lees ons antwoord

Wat houdt boeterente precies in?

Lees ons antwoord

Wat is onderwaarde / overwaarde?

Lees ons antwoord

Hoe financier ik mijn verbouwing?

Lees ons antwoord

Welke eigen middelen kan ik inzetten?

Lees ons antwoord

Welke hypotheekvorm past bij mij?

Lees ons antwoord
Plan direct een afspraak in