telefoon: (0594) 52 81 19

Hoe financier ik mijn verbouwing?

Hoe kan ik het best de verbouwing van mijn huis financieren?

Er zijn verschillende manier om een verbouwing te financieren. Het is hierbij goed om te weten dat je bij een verbouwingsfinanciering soms recht hebt op de Nationale Hypotheek garantie. Er moet dan wel sprake zijn van kwaliteitsverbetering. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Neem dan even contact op.

De eerste optie is spaargeld. Als je veel gespaard hebt, kan het soms voordeliger zijn het geld te gebruiken voor je verbouwing.

Wanneer je maar een klein bedrag nodig hebt, kan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening een goede optie zijn.

Bij een grote verbouwing kun je deze met een verandering in je hypotheek financieren. Met een hogere hypotheekinschrijving in je huidige hypotheek, kun je je lening verhogen. Ook zou je gebruik kunnen maken van een tweede hypotheek. Dan heb je een extra lening op hetzelfde onderpand, maar wel met nieuwe hypotheekregels.

Wil jij weten welke verbouwingsfinanciering het best bij jou past? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.