telefoon: (0594) 52 81 19

Eerste woning kopen

Bij het kopen van je eerste huis komt er van alles op je af. Wij helpen je orde in de chaos te scheppen en nemen de tijd met je mee te denken over alles wat erbij komt kijken. De keuze voor een hypotheek maak je immers niet zomaar. Het moet niet alleen passen bij je huidige situatie, maar ook bij je toekomstige. Wij gaan graag met je in gesprek over wat er mogelijk is.

1. Huren of kopen?

Kopen hoeft niet duurder te zijn dan huren. Vaak kan je voor het bedrag dat je maandelijks aan huur besteedt, ook een huis kopen. Als je huurt ben je natuurlijk meer flexibel, maar als je een huis koopt, bouw je vermogen op door af te lossen en kun je het huis aanpassen aan je eigen wensen. Met onze rekentool bereken je je maandlasten en kom je erachter of kopen een optie is.


Bereken de voordeligste optie

2. Wat kun je lenen?

Als je weet wat je te besteden hebt, wordt het kopen van een huis een stuk gemakkelijker. Het is handig om je maximale hypotheek te berekenen, voordat je je stort op de huizenjacht. Zo voorkom je dat je verliefd wordt op een huis waarvoor je de middelen niet hebt. Met onze eenvoudige rekentool kun je zelf alvast berekenen hoeveel geld je kunt lenen voor je toekomstige woning.


Bereken je maximale hypotheek

3. Droomhuis gevonden?

Is de vonk overgesprongen? Heb je een huis gevonden dat zomaar eens een thuis zou kunnen worden? Voorkom teleurstellingen en check samen met ons of je het huis echt kunt betalen. Daarna is het tijd om de financiering te gaan regelen! Nu wordt het iets ingewikkelder, maar maak je geen zorgen: wij helpen je graag om de hypotheekvorm te vinden die het beste bij je past.


Plan een afspraak

Veelgestelde vragen over het kopen van een eerste woning

Wat is voordeliger: huren of kopen?

Lees ons antwoord

Welke regelingen zijn er voor starters?

Lees ons antwoord

Welke hypotheekvorm past bij mij?

Lees ons antwoord

Kom ik in aanmerking voor de NHG?

Lees ons antwoord

Een hypotheek zonder vast contract, kan dat?

Lees ons antwoord

Ik heb een schuld. Wat zijn de mogelijkheden?

Lees ons antwoord
Plan direct een afspraak in