telefoon: (0594) 52 81 19

Over Find Hypotheken

Over Find Hypotheken

Gevestigd in Zuidhorn is ons kantoor dé plek bij jou in de buurt voor persoonlijk hypotheekadvies. Wij zijn volledig onafhankelijk, geven je objectief advies met jouw unieke situatie als uitgangspunt en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Wij hebben het breedste assortiment aan geldverstrekkers en vinden voor jou een hypotheek met de beste voorwaarden. Door dat we geheel onafhankelijk zijn, geven we altijd een eerlijk en betrouwbaar advies. Op zoek naar een hypotheek in Zuidhorn? Wij helpen je graag verder!

Een vertrouwd team
Ons team is al jaren actief op de woningmarkt. Hypotheekadviseur Sieger Haakma was zes jaar actief als franchisenemer van De Hypotheekshop Zuidhorn en werkte hier samen met hypotheekadviseur Frank de Haan. Met Find hypotheken bundelen wij opnieuw onze krachten. We gaan verder met hetzelfde team, dezelfde betrokkenheid en dezelfde gedrevenheid.

Samen op zoek naar de beste oplossing
We proberen als een partner naast onze klanten te staan en samen te kijken wat de beste keuze uit ons brede assortiment is. We vinden het belangrijk dat ons verhaal voor iedereen te begrijpen is en dat je het als klant goed kunt navertellen. We geven je een helder inzicht in je zaken en bieden periodieke controles aan om te zorgen dat alles helder blijft. Zo ben je er zeker van dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Het belang van de klant staat voor ons op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat je écht goed geholpen door een onafhankelijke adviseur, zodat altijd de beste oplossing gevonden wordt. Voor nu, maar ook op de lange termijn. We zetten ons er graag voor in dat je je nergens zorgen over hoeft te maken en je je financiële nachtrust krijgt.

 

Sieger en Frank